azira's FotoPage

By: Azira Dzul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Saturday, 27-Jun-2009 02:22 Email | Share | | Bookmark
Im Back!!!!

Finally saya kembali jua setelah sekian lama menyepi..ahaksss!!!
gamba akan diupload skit masa lagik ehh..nih juz intro ajee..hehehehe...


Friday, 2-Jan-2009 07:29 Email | Share | | Bookmark
Azima lagi...

Ngeh..ngeh..ngeh..ngeh..
seperti sedia maklum...byk gamba dah ilang dr simpanan...jadi edisi azima nih byk la entry nye...
so, jgn boring erk...hehehehe...
gamba kali nih saya buat dlm bentuk custom album...gamba nih b4 n after akad nikah...
gamba sanding (baju kuning) tunggu entry akan dtg eh...so skrg jom kita layannnnnnn








sekian entry tuk akad nikah ini....


Tuesday, 23-Dec-2008 08:39 Email | Share | | Bookmark
Azima - Malam Berinai

Memandangkan gambar2 pengantin lain semua dah hilang..tiada dlm simpanan jd terpaksa la saya masukan jugak gambar akak saya kawen..edisi nih hanya gamba mlm berinai shj..tema pakaian purple..manakala untuk majlis besar iaitu hari bersanding tema pakaiannya kuning...gamba baju kuning dan upacara akad nikah nnt saya masuk di entry yg seterusnya...bkn ape..nampak skit byk kan...hehehe..(nk cover gamba pengantin lain yg dh ilang tuh )
disebabkan saya nih jurugamba yg dilantik tuk majlis my sis maka suka2 hati jerk dia order nak album byk(dia nk story board, mock-up, sticky-semua jenis klo ade dia nak )..nak xnak terpaksa la...maklum la akak sendiri..untuk wedding dia nih saya n beberapa jurugamba yg tersgt lah pro (my sis n bro..hahaha...tipu2..semua nih x pandai pun..saje perli!!) telah snap hampir 1000 keping...mmg letih nk select gamba2 dia nih...sabooo jerkk laaaa

jom skrg kita layannnnnnnnnnnnnnnnnn

Quote:
alamaaakkkkk...sekali lagi tenet wat hal..mmg skrg nih server streamyx ke fp ke flickr ke yg problem x tau la...sabauuu aje la...


Ni intro skit tuk hari sanding tuh...


Ni b4 majlis berinai..tgh di make over oleh Diana.....



Nih la famili saya!!!!


lain2 gamba tunggu tenet ok skit...

**tenet mcm dah ok kan...jom tgk lagik versi mlm berinai








kiranya edisi mlm berinai nih tamat la erk..kang jemu lak tgk klo byk sgt..


Wednesday, 17-Dec-2008 02:11 Email | Share | | Bookmark
Format PC!!

Smlm saya format pc yg penuh ngan segala khazanah nih...rasa mcm dh backup semua file penting n file yg sayang2...tp lepas jerk format baru teringat gamba2 yg baru2 nih semua x di backup kn..uwaaaaaaaaa ...frustt nye...act gamba 2 semua dah siap...dah sampai pun ke tangan customer..biasanya saya akan simpan semua hasil kerja yg tlh di select dr mna2 wedd..ada beberapa wedd yg saya blom upload lg ke fotopages nih...xkan nk mintak balik kan copy cd 2 dr cust..xpe la...nk buat cmne kan xde rezeki saya...kt bwh nih gamba yg masih blom di uploadkn ke sni n sempat di backup kan..tp tinggal 1 wedding jerk la..tp bleh la..dr xde langsung kan..wedding nih berlangsung di Kuala Lipis, Pahang...Pengantin yg sporting nih namanye Lani&Maz..wedding Planner Diana Gallery...tukang make over Sally..yg paling best rumah Maz nih sebelah sg.jelai...ikut geografinya utk sesiapa yg x tahu pertembungan sg. jelai n sg. tembeling maka terbentuk la sg. Pahang..hahaha...mcm la saya terer geografi kan....tp itu yg saya ingat la masa cikgu ajar kat sekolah dlu tuh...hehehe

sekarang jom kita semua layannnnnnnnn wedding versi Maz & Lani

Quote:
alamakkk...sori ade masalah teknikal la plak...xtau la knp gamba terlalu lembab tuk di upload...server benggong kot ari nih ...tp search web lain ok2 aje...adoiiii....so, kpd semua saya mintak maaf yerk...bile semua back 2 normal saya akan upload kan nye...tq... ...


Ok..ari nih server cam ok jerkkk...jom2..

gamba ni masa maz sedang di make up oleh sally..


ni la dia sg.jelai...sebelah jerk ngan umah maz...tp sayang waktu nih tebing dia becak,so pengantin xbleh la g men2 air..









Monday, 1-Dec-2008 08:17 Email | Share | | Bookmark
SeLaMaT...

Alhamdulillah..segala2nye selamat..my sis dh selamat melangsungkan majlis perkahwinan nya pd 22/11 baru2 ni kediaman mak ayah saya...smlm kat umah pengantin lelaki pun dh selesai gak..gamba kawin mereka nnt saya upload kan..tp entry kali nih saya nk isi gamba masa akak saya nih bertunang..punye la lama dia bertunang..baru ari nih saya nk upload..hehehehe..album dia pun dah nk hancur kot..majlis pertunangan Azima & Fauzi berlangsung di umah mak ayah saya pd bln Ogos..majlis secara sederhana ini dihadiri oleh semua sanak saudara...
skrg jom kita layaaaaaaannnnnnnnnnnn


**pict klo ade muka saya 2 tukang tembaknye kakak yg sulung n kakak sepupu..walaupun mereka nih x penah pegang dslr..tp gamba nye saya tetap sukaaaa!!!

adik beradik ku yg sengal!!!


wajah kanak2 riang


antara wajah2 riang di hari bertunang!!








[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net